Met pensioen en zin in een zinvolle invulling? Of gewoon zin om 1 keer of meerdere dagen in de week op vaste dagen ritten voor onze medewerkers op de zorgboerderij te verzorgen?

Zorgboerderij de Lingehof zoekt een vrijwilliger chauffeur!

 

Als vrijwilligerchauffeur vervoer je mensen met een verstandelijke beperking tussen hun huisadres en dagbestedingsplek op de Lingehof in Rhenoy.
De mensen die met je meerijden houden van gezelligheid en zijn erg vriendelijk.

Momenteel rijden we met een groepje van meerdere vaste chauffeurs, zodat er ook makkelijk diensten opgevangen kunnen worden van elkaar ivm vakanties, ziekte, enz. 
Het gaat wat diensten betreft om de ochtendritten (07.00 – 08.30 uur) en om de middagritten (15.30 – 17.00 uur). Je kunt hierbij aangeven welke dagen je het leuk vindt om te rijden en dan plannen we dit in.

Om deze functie uit te kunnen oefenen ben je uiteraard in bezit van een rijbewijs. Je kunt rijden in een klein busje en je kunt goed omgaan met mensen. Tot slot vragen wij van al onze vrijwilligers een VOG.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en heb je interesse gekregen of wil je graag meer weten over de Lingehof, dan komen we graag met je in contact. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 06-57615780 of email j.blaauw@delingehof.nl.